Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie
Neo Lavalamp: Zilver
107.00 Gratis Levering
Neo Lavalamp: Zilver

De Neo-lavalamp is zowel voor kinderen als voor volwassenen geschikt

Neo Lavalamp: Zilver

Voor zowel kinderen als volwassenen

Ontworpen door Jonathan Coles voor een stijlvol en veilig uiterlijk. De Neo is gemaakt van gegoten metaal in gepolijst zilver, mat witte of koper en verkrijgbaar in 6 unieke lavakleurcombinaties.

Mathmos Neo lavalamp - table lineup

Testen ten aanzien van veiligheid voor kinderen

Neo is de eerste Mathmos-lavalamp die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen en heeft de strenge veiligheidstesten gehaald, die hiervoor vereist zijn. In tegenstelling tot andere lavalampen zit de fles aan het voetstuk vast en de gloeilamp is niet zonder gereedschap bereikbaar. Hij is erg stabiel en wordt niet te heet.


Low Voltage

De Neo-lavalamp brandt op een lage voltage met een bijgeleverde halogeencapsule van 20 Watt die een lange levensduur heeft. De ingebouwde reflector zorgt ervoor dat de warmte en het licht op de lava worden gericht en niet op het metaal.


Veiligheidsglas

De Mathmos-fles van de Neo heeft veiligheidsglas waardoor het glas van de fles, als die onverhoopt mocht vallen en breken, bij elkaar wordt gehouden.


Bevestigingspunten

Het voetstuk van de Neo heeft twee bevestigingspunten waardoor u hem voor extra veiligheid op een ondergrond kunt bevestigen. Dit is handig als de lamp bijvoorbeeld in een drukke kinderkamer wordt gebruikt.

 

Ontworpen door Jonathan Coles

Lichtontwerper Jonathan Coles heeft twee jaar aan de Neo besteed om ervoor te zorgen dat deze er prachtig uitziet en ook nog eens briljant werkt.


Gegoten metaal

De Neo is gemaakt van massief metaal dat met precisie is gegoten. Ondanks dat deze lamp een ingewikkeld gietontwerp heeft, is hij zeer eenvoudig met slechts twee onderdelen te monteren. De schroef en inbussleutel hiervoor worden bijgeleverd.


Unieke formule

Zoals geldt voor alle Mathmos-lavalampen worden ook de flessen in Groot-Brittannië gemaakt en handmatig gevuld met de unieke lavalamp-formule van Mathmos in onze fabriek in Dorset. Door meer dan 50 jaar ervaring en expertise stroomt de lava van Mathmos beter, is hij helderder en gaat hij langer mee.


Unieke vorm

De unieke achterplaat van de Neo heeft een optisch ontwerp dat ervoor zorgt dat de lava wordt omlijst en gereflecteert, waardoor deze er vanuit iedere kijkhoek prachtig uitziet.

 

Geweldige service & eenvoudig retourneren

Mathmos is opnieuw een Gold Star trusted merchant op de beoordelingssite Feefoo en zowel ons product als onze service hebben een uitzonderlijke kwaliteit. Indien u om wat voor reden dan ook niet blij bent met uw aankoop dan kunt u de lamp eenvoudig retourneren.


Reserveonderdelen

Reserve-onderdelen voor de Neo, waaronder flessen en gloeilampen, zijn hier verkrijgbaar. Maar de capsulelampjes (20Watt) voor de Neo zijn ook gemakkelijk te vinden. Het vervangen van de fles en de gloeilamp, wanneer deze hun levensduur hebben beëindigd, is heel simpel. Bekijk hiervoor de volgende video.


Exclusief

De Neo is alleen direct bij Mathmos verkrijgbaar. Hierdoor betaalt u altijd de beste prijs en krijgt u de beste service. De Neo wordt direct vanuit onze fabriek naar u toegezonden, zodat de bestelprocedure snel kan worden afgewikkeld.


Gratis levering & meerdere betaalmethodes

Alle bestellingen op de websites van Mathmos worden snel en gratis geleverd. Bekijk hier de leveringsinformatie. Wij bieden veel manieren om voor uw Mathmos-producten te betalen, bekijk deze hier.

 
Gewicht: 2.54kg
Afmeting: Hoogte: 420mm
Aansluitspanning: Netspanning
Materiaal: Spuitgegoten met zinklegeringsmateriaal + verchroomd
 

Gloeilamp:12V 20W GY6.35 halogeencapsule
 
Levensduur:2000hrs
Lumens 374lm
Kw/h 20
 

Neo & Neo Wall

 1. V. Zijn Mathmos lavalampen geschikt voor kinderen?
  A. De enige lavalamp die geschikt is voor kinderen is de Mathmos Neo. De Neo is speciaal ontworpen voor kinderen, dus hij ziet er niet alleen stijlvol uit, maar hij is ook splintervrij, heeft bevestigingspunten, wordt niet te heet en is veilig in elkaar geschroefd. Dit betekent dat deze lamp de strenge veiligheidscontroles heeft doorstaan die nodig zijn om als kindveilig te worden geclassificeerd, iets waar geen enkele andere lavalamp in het Verenigd Koninkrijk aan kan tippen.  Wij raden aan om andere lavalampen goed buiten het bereik van kinderen onder de 14 jaar te plaatsen.
 2. V. Kan ik een Neo-fles in mijn Telstar- of Astrobaby-lavalamp gebruiken?
  A. Nee, de Neo-fles heeft een andere formule. Deze fles zal oververhit raken in de andere modellen en de lava in Astrobaby- en Telstar-flessen zal in de Neo langzamer of helemaal niet bewegen.
 3. V. Ik heb problemen met het monteren van mijn Neo.
  A. Vergeet niet om de dop en het rugelement bovenop de fles te doen voordat u deze op het voetstuk zet. Bekijk hier de instructievideo.
 4. V. Ik ben de schroef verloren waarmee ik mijn Neo in elkaar kan zetten.
  A. De schroef en inbussleutel met dezelfde afmeting zijn eenvoudig verkrijgbaar, maar u kunt alle losse onderdelen voor de Neo ook hier bestellen.
 5. V. De Neo-fles ziet er wat anders uit dan de andere Mathmos-lavalampflessen. Waarom is dat?
  A. Het heeft veiligheidsglas dat bij elkaar blijft als de fles mocht vallen en breken. Voor de verkoop van flessen klikt u hier.
 6. V. Waarom gaat mijn Neo-lavalamp niet gelijk aan?
  A. Er kan een lichte vertraging optreden voordat het licht aangaat. Dit is normaal bij halogeenlampen.
 7. V. Waarom komt de Neo in aanmerking voor een alle leeftijden-certificaat in tegenstelling tot de andere lavalampen?
  A. Er dient hiervoor aan een aantal strenge criteria te worden voldaan, bijvoorbeeld: de gloeilamp mag niet toegankelijk zijn zonder gereedschap, de lamp dient te werken op laagspanning i.p.v. netspanning, de lamp dient veiligheidsglas te hebben en de fles dient aan het voetstuk vast te zitten en mag niet te heet worden.
 8. V. Kan ik de Neo-fles en de gloeilamp gemakkelijk vervangen als hun levensduur is beëindigd?
  A. Ja, maak hiervoor de schroef op de achterkant met de bijgeleverde inbussleutel los en haal de Neo uit elkaar. Daarna heeft u toegang tot zowel de halogeencapsule als de fles. Vergeet niet om eerst te wachten totdat de lamp koud genoeg is om dit te doen. Koop uw reserveonderdelen hier.
 9. V. Er komt licht tussen de spleten door aan de achterkant van de Neo. Is dat normaal?
  A. Ja, dat is normaal.
 10. V. De schroef, waarmee de Neo is gemonteerd, steekt een beetje uit. Is dat normaal?
  A. De onderdelen kunnen een beetje van elkaar variëren, dus dit is normaal.
 11. V. Is it possible to connect my Neo Wall directly to the mains without the supplied power supply?
  A. Under no circumstances must the cable be cut off the Neo wall and the product directly connected to the household mains wiring. The product is a low voltage (class III) product and must be connected to the supplied power supply to function safely and correctly.
: *
: *
: *
 
 
 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven