Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie

Veilige betaling

Betaal snel, veilig en gemakkelijk. De volgende betalingsopties zijn beschikbaar:

 1. ⇓ Vooruitbetaling / overschrijving

  Voor handmatige overboeking volgen onderstaand de bankgegevens:

  Begunstigde: Mathmos Ltd.,
  HypoVereinsbank AG,
  Frankfurt am Main
  Rekeningnummer: 82 79 250
  BLZ: 50320191
  IBAN-code: DE79503201910008279250
  BIC-code: HYVEDEMM430

  Geef s.v.p. uw ordernummer en naam aan, zodat wij uw betaling kunnen identificeren. Uw goederen zullen worden verzonden zodra de betaling is ontvangen.

 2. Paypal

  U kunt ook gemakkelijk en veilig met PayPal betalen. Zodra u een PayPal-account heeft, hoeft u alleen maar uw e-mailadres en wachtwoord voor een betaling in te voeren.

 3. - Creditcards

  U kunt ook eenvoudig met VISA, Mastercard of Maestro betalen. Uw bestelling wordt dan onmiddellijk door ons verwerkt en verzonden. Uw creditcardrekening wordt in dit geval direct belast als u de orderbevestiging ontvangt.

 4. Sofort

  Met SOFORT Banking (SOFORT Transfer) kunt u snel en veilig betalen met behulp van uw vertrouwde e-bankgegevens. Uw bestelling wordt verzonden zodra wij uw betaling hebben ontvangen. U ontvangt dan een e-mail met 'Uw bestelling wordt verwerkt' om aan te geven dat we nog in afwachting zijn van uw betaling. U kunt ook een 'orderbevestiging' per e-mail ontvangen die aangeeft dat de bankoverschrijving is vertraagd. Omdat de betaling wordt doorgestuurd, kan deze betaalmethode direct of een paar uur later (afhankelijk van uw bank) worden uitgevoerd.

 5. Giropay

  Met Giropay kunt u eenvoudig, snel en veilig betalen als uw bank aan het Giropay-betalingssysteem deelneemt. Zonder extra registratie kunt u hierbij gewoon uw eigen online PIN- en TAN-gegevens van uw bank gebruiken.


Veiligheid

Payment methods Payment methods Payment methods Payment methods

Betalingen worden verwerkt door volledig PCI/DSS-compatibele providers. We nemen fraude serieus en alle bestellingen worden gevalideerd door zowel Mathmos als de betalingsprovider. Betalingen worden uitgevoerd via onze beveiligde, gecodeerde betalingspagina, die gebruik maakt van 128-bits SSL-technologie. Zorg ervoor dat er https:// in het URL-adres en een hangslotsymbool naast de URL op onze betalingspagina staan, waardoor u verzekerd bent van een volledige bescherming als u bij Mathmos koopt.

 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven