Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie

Mathmos - Designlavalampen van Mathmos

Astro is een designklassieker

Astro staat op nr. 613 van Phaidon’s Design Classics. Hij werd opgenomen in de ‘Design Icons Exhibition’ bij Harrods die is samengesteld door de Design Council. Astro staat ook in de ‘Design Classics'-serie van de Financial Times.

Design Awards

We hebben de afgelopen jaren een hele reeks aan ontwerpprijzen voor onze producten en onze grafische vormgeving & webdesign in ontvangst mogen nemen.

Ontwerpers

We werken hard om ervoor te zorgen dat onze producten, verpakkingen en website, overal waar u ons tegenkomt, goed zijn ontworpen. We hebben natuurlijk goede ontwerpers in huis, maar we hebben ook samengewerkt met externe ontwerpers zoals Ul Ultimo Grito, Azumi, Ros Lovegrove, Sam Hecht, Jonathan Coles etc.

Innovatie

In de loop der jaren heeft Mathmos veel innovatieve producten gecreëerd: van de eerste draagbare LED-lamp van Aaron Rincover tot de Airswitch-lampen van Azumi die u met handbewegingen kunt bedienen.

Locaties

Mathmos is nog altijd gevestigd in Poole, Dorset. We zijn van tijd tot tijd ook in Londen te zien: bijv. in onze Old Street-showroom van Industrial Facility en onze boutique in Covent Garden die is ontworpen door Carl Turner.

 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven