Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie

Mathmos - In Groot-Brittannië geproduceerde lavalampen

Vanaf 1963 continu in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd

We produceren nog steeds de Mathmos lavalampen in het Verenigd Koninkrijk. Dit kost uiteraard meer, maar we vinden dat het het waard is. We hebben de lavalamp hier uitgevonden en tot nu toe altijd hier geproduceerd. Naar onze mening wordt hiermee zijn waarde beschermd.

Unieke lavalampformule

Iedere Mathmos lavalamp wordt in de Mathmos-fabriek met de hand gevuld. Onze unieke lavalampformule heeft de meest heldere en zuivere vloeistof, optimale lavavorming en gaat langer mee. De uitvinder van de lavalampen, Edward Craven Walker, heeft hier tot zijn dood in 2000 aan gewerkt.

Hoogwaardig metaal

De metalen onderdelen worden in het Verenigd Koninkrijk gesponnen. Sommige onderdelen handmatig door gekwalificeerde Britse ambachtslieden in Dorset en andere onderdelen machinaal. We gebruiken alleen het meest hoogwaardige aluminium dat handmatig door ons tot hoogglans kan worden gepoetst.

Helder merkglas

De lavalampflessen van Mathmos worden door een glasfabriek in Yorkshire met uiterste precisie gefabriceerd. De flessen hebben lage snijlijnen, zeer helder glas en een rand om ervoor te zorgen dat ze recht op de basis kunnen staan.

Stijlvolle verpakking uit Dorset

Onze cadeauverpakking wordt speciaal voor ons door een ervaren lokaal bedrijf geproduceerd. Het ontwerp van de doos zorgt ervoor dat de lampen in perfecte staat aankomen en direct kunnen worden bewonderd.

 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven