Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie
Limited Edition Lavalamp Pinbadges
24.00 Gratis Levering
Een paar Lavalamp Pinbadges Astro Lavalamp Pinbadge Astro Baby Lavalamp Pinbadge Alle badges zijn genummerd Draag ze op een colbert of jas Geproduceerd door Fattorini Bentley-badge van Fattorini
Limited Edition Lavalamp Pinbadges

Een limited-edition paar Mathmos lavalamp-pinbadges, geproduceerd door het iconische Britse bedrijf Fattorini.

Limited Edition Lavalamp Pinbadges

Een paar limited edition Mathmos lavalamp-pinbadges van onze klassieke Astro- en Astro Baby-ontwerpen. Een strikt beperkte oplage van 2000 genummerde paren pinbadges met hun editienummer in reliëf op de achterzijde. De geëmailleerde metalen badges worden geproduceerd door het Britse erfgoedbedrijf Fattorini, dat in 1827 werd opgericht. Fattorini voorziet de koningin van het Verenigd Koninkrijk van insignes en eervolle onderscheidingen, en is in het bezit van een Royal Warrant. Het zijn uitstekende ambachtslieden die een ongelooflijke reeks iconische metaalartikelen produceren, zie hieronder. Profiteer van 30% Extra Korting.

Limited Edition Lava Lamp Pin Badges
 

Speciale editie voor verzamelaars

Bijzonder interessant voor verzamelaars is dat deze editie strikt beperkt is tot 2000 stuks. Ze hebben allemaal een apart nummer in reliëf op de achterkant en ze zijn vastgepind op een showkaart.

Mathmos lava lamps 90s
 

Grafisch design uit de iconische jaren 90

Dertig jaar geleden verspreidde Mathmos in heel Groot-Brittannië posters met deze ontwerpen van onze klassieke lavalampen uit de jaren 60. We hebben ons door deze iconische ontwerpen laten inspireren voor onze pinbadges.

lava lamp pin badge use
 

Gebruik

Speld deze badges vast op je colbert of jas. Op een zak staan ze natuurlijk ook heel goed. Ze zijn geweldig om als klein geschenk te geven, maar als verzamelaar bewaar je ze natuurlijk veilig opgeborgen in hun originele verpakking.

Best quality unique Mathmos lava lamp formula
 

Fattorini op audiëntie bij de koningin

Dit is de Fattorini-fabriek in Birmingham, opgericht door Antonio Fattorini in 1827. Zij ontvingen hun Royal Warrant in 2008 voor hun leveringen aan de koningin en kregen in 2014 bezoek van prins Charles.

Highest quality lava lamp
 

Kwalitatief hoogwaardige badges

Fattorini produceert badges voor een paar geweldige Britse producten en evenementen. Ze maken de badges voor de beste Britse automerken: Bentley, Jaguar, Lotus, Aston Martin en McLaren. Ook de badge voor de Britse Olympische fakkel is door hen geproduceerd.

lava lamp pin badge use
 

De artistieke ambachtslieden van Fattorini

Fattorini heeft in de loop der jaren een ongelooflijke reeks gepersonaliseerde producten gemaakt. Klik hier voor hun collectie. Een paar voorbeelden van hun sportieve trofeeën zijn: de British Football Association Cup en de haan van de British Rugby League World Cup.

Badge maat: 39mm x 35mm
Pakket grootte: 90mm x 58mm
Gewicht badge: 11g
Gewicht verpakking: 24g
Materialen: Geëmailleerd metaal met gepolijste en genummerde achterkant
Bevestigingstype: Vlindersluiting
: *
: *
: *
 
 
 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven