Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie
Neo Lavalamp: Koper
107.00 Gratis Levering
Neo Lavalamp: Koper

Neo-lavalamp van Jonathan Coles Design Studio.

Neo Lavalamp: Koper

Ontworpen door Jonathan Coles voor een stijlvol en veilig uiterlijk. De Neo is gemaakt van gegoten metaal in gepolijst zilver, mat witte of koper en verkrijgbaar in 7 unieke lavakleurcombinaties.

Mathmos Neo lavalamp - table lineup

Ontworpen door Jonathan Coles

Lichtontwerper Jonathan Coles heeft twee jaar aan de Neo besteed om ervoor te zorgen dat deze er prachtig uitziet en ook nog eens briljant werkt.


Gegoten metaal

De Neo is gemaakt van massief metaal dat met precisie is gegoten. Ondanks dat deze lamp een ingewikkeld gietontwerp heeft, is hij zeer eenvoudig met slechts twee onderdelen te monteren. De schroef en inbussleutel hiervoor worden bijgeleverd.


Unieke formule

Zoals geldt voor alle Mathmos-lavalampen worden ook de flessen in Groot-Brittannië gemaakt en handmatig gevuld met de unieke lavalamp-formule van Mathmos in onze fabriek in Dorset. Door meer dan 50 jaar ervaring en expertise stroomt de lava van Mathmos beter, is hij helderder en gaat hij langer mee.


Unieke vorm

De unieke achterplaat van de Neo heeft een optisch ontwerp dat ervoor zorgt dat de lava wordt omlijst en gereflecteert, waardoor deze er vanuit iedere kijkhoek prachtig uitziet.

 

Testen ten aanzien van veiligheid voor kinderen

Neo is de eerste Mathmos-lavalamp die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen en heeft de strenge veiligheidstesten gehaald, die hiervoor vereist zijn. In tegenstelling tot andere lavalampen zit de fles aan het voetstuk vast en de gloeilamp is niet zonder gereedschap bereikbaar. Hij is erg stabiel en wordt niet te heet.


Low Voltage

De Neo-lavalamp brandt op een lage voltage met een bijgeleverde halogeencapsule van 20 Watt die een lange levensduur heeft. De ingebouwde reflector zorgt ervoor dat de warmte en het licht op de lava worden gericht en niet op het metaal.


Veiligheidsglas

De Mathmos-fles van de Neo heeft veiligheidsglas waardoor het glas van de fles, als die onverhoopt mocht vallen en breken, bij elkaar wordt gehouden.


Bevestigingspunten

Het voetstuk van de Neo heeft twee bevestigingspunten waardoor u hem voor extra veiligheid op een ondergrond kunt bevestigen. Dit is handig als de lamp bijvoorbeeld in een drukke kinderkamer wordt gebruikt.

 

Geweldige service & eenvoudig retourneren

Mathmos is opnieuw een Gold Star trusted merchant op de beoordelingssite Feefoo en zowel ons product als onze service hebben een uitzonderlijke kwaliteit. Indien u om wat voor reden dan ook niet blij bent met uw aankoop dan kunt u de lamp eenvoudig retourneren.


Reserveonderdelen

Reserve-onderdelen voor de Neo, waaronder flessen en gloeilampen, zijn hier verkrijgbaar. Maar de capsulelampjes (20Watt) voor de Neo zijn ook gemakkelijk te vinden. Het vervangen van de fles en de gloeilamp, wanneer deze hun levensduur hebben beëindigd, is heel simpel. Bekijk hiervoor de volgende video.


Exclusief

De Neo is alleen direct bij Mathmos verkrijgbaar. Hierdoor betaalt u altijd de beste prijs en krijgt u de beste service. De Neo wordt direct vanuit onze fabriek naar u toegezonden, zodat de bestelprocedure snel kan worden afgewikkeld.


Gratis levering & meerdere betaalmethodes

Alle bestellingen op de websites van Mathmos worden snel en gratis geleverd. Bekijk hier de leveringsinformatie. Wij bieden veel manieren om voor uw Mathmos-producten te betalen, bekijk deze hier.

 
Gewicht: 2.54kg
Afmeting: Hoogte: 420mm
Aansluitspanning: Netspanning
Materiaal: Spuitgegoten met zinklegeringsmateriaal + verchroomd
 

Gloeilamp:12V 20W GY6.35 halogeencapsule
 
Levensduur:2000hrs
Lumens 374lm
Kw/h 20
 
: *
: *
: *
 
 
 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven