Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie
Neo lavalamp voor kinderen & volwassenen: Oranje
100.00 Gratis Levering
Mathmos Neo Oranje Lavalamp Mathmos Neo Oranje Lavalamp Mathmos Neo Oranje Lavalamp Mathmos Neo Oranje Lavalamp Mathmos Neo Oranje Lavalamp Mathmos Neo Oranje Lavalamp Mathmos Neo Oranje Lavalamp
Neo lavalamp voor kinderen & volwassenen: Oranje

Een neonoranje lavalamp voor kinderen en volwassenen.

Neo lavalamp voor kinderen & volwassenen: Oranje

De Neo is een goed doordacht lavalampontwerp voor zowel kinderen als volwassenen, nu verkrijgbaar in fluorescerend oranje en chroom. De jarenlange ervaring van Mathmos met lavalampen werd hierbij ingezet om een lavalamp te ontwikkelen die er geweldig uitziet en veilig is getest voor alle leeftijden. Neo werkt op laagspanning, voelt kouder aan dan andere lavalampen en heeft een splintervrije fles. Neo is gemaakt van gegoten metaal en verkrijgbaar in 6 lavakleurcombinaties, die allemaal in onze fabriek in het VK worden gevuld met de unieke, duurzame formule van Mathmos.

Veiligheidstesten voor kinderen
 

Veiligheidstesten voor kinderen

Neo is de eerste lavalamp die veilig is getest voor kinderen door een erkende internationale veiligheidsinstantie. Zowel volwassenen als kinderen zullen zijn vele veiligheidsvoorzieningen op prijs stellen.

Laagspanning
 

Laagspanning

Neo lavalampen werken op laagspanning en worden gevoed door 20W halogeen-capsulelampen, die zijn inbegrepen. Ze hebben een ingebouwde reflector waardoor het metaal koeler blijft aanvoelen dan andere lavalampen.

Splintervrij glas
 

Splintervrij glas

Neo's fles heeft een coating van splintervrij glas, dus als de fles valt en breekt, wordt het glas veilig bij elkaar gehouden.

Bevestigingspunten
 

Bevestigingspunten

De basis van de Neo heeft twee bevestigingspunten, zodat u hem op een oppervlak kunt bevestigen voor extra veiligheid, bijvoorbeeld als hij in een drukke kinderkamer wordt gebruikt.

Mooie doos
 

Mooie doos

De Neo wordt geleverd in een mooie doos. Een genot om te openen voor zowel volwassenen als kinderen. U kunt de doos dus bewaren en voor opslag gebruiken.

 

Eenvoudige montage

De Neo is super eenvoudig in elkaar te zetten met slechts twee onderdelen die met één schroef in elkaar worden gezet. De inbussleutel wordt meegeleverd.

2 jaar garantie
 

2 jaar garantie

Wanneer u op een van de websites van Mathmos koopt, krijgt u een 2 jaar Shop Direct-garantie. Lees hier de andere voordelen om rechtstreeks bij Mathmos te kopen.

Reserveonderdelen
 

Reserveonderdelen

Vervangende onderdelen, waaronder flessen en halogeen-capsulelampen voor de Neo, zijn bij Mathmos verkrijgbaar met 30% accessoire-korting wanneer u voor meer dan £65 bestelt.

Mathmos gold star service
 

Platina Service

Mathmos is een online Platinum Award Trusted Merchant. Als u niet helemaal tevreden bent, kunt u gebruikmaken van onze 30-dagen retourmogelijkheden die in de herfst worden verlengd (gratis met PayPal).

Unieke lavalampformule
 

Unieke lavalampformule

De formule van Mathmos lavalampen bevat meer levendige, helderdere vloeistoffen die langer meegaan dan bij andere lavalampen. Shop direct bij Mathmos en maak uw keuze uit het uitgebreide assortiment aan kleuren en stijlen.

Gratis levering
 

Gratis levering

Alle bestellingen via de Mathmos-websites worden snel en gratis geleverd, zie hier voor de leveringsvoorwaarden . Let op: Neo Pink zal eind oktober begin november worden verzonden.

Verlengde retourmogelijkheden
 

Verlengde retourmogelijkheden

Als u niet helemaal tevreden bent, bieden wij uitgebreide retourmogelijkheden tijdens de herfstmaanden en een 30-dagen retourmogelijkheid gedurende de rest van het jaar. Zie hier

Gewicht: 2.54kg
Afmeting: Hoogte: 420mm
Aansluitspanning: Netspanning
Materiaal: Spuitgietwerk met zinklegering + verchroomd
 

Mathmos Neo Kids lavalamp-gloeilampen
Gloeilamp:12V 20W GY6.35 halogeencapsule
Deze lamp wordt hoofdzakelijk gebruikt als warmtebron.
Alleen voor Mathmos lavalampen. Niet voor huishoudelijke kamerverlichting.
 
Mathmos Neo Kids lavalamp energielabel
Levensduur:2000 uur
Kleurtemp:2800K
Lumen:374lm
Kw/h:20
 
Mathmos Neo Lavalamp Oranje Mathmos Neo Lavalamp Oranje Mathmos Neo Lavalamp Oranje Mathmos Neo Lavalamp Oranje Mathmos Neo Lavalamp Oranje Mathmos Neo Lavalamp Oranje

Neo & Neo Wall

 1. V. Zijn Mathmos lavalampen geschikt voor kinderen?
  A. De enige lavalamp die geschikt is voor kinderen is de Mathmos Neo. De Neo is speciaal ontworpen voor kinderen, dus hij ziet er niet alleen stijlvol uit, maar hij is ook splintervrij, heeft bevestigingspunten, wordt niet te heet en is veilig in elkaar geschroefd. Dit betekent dat deze lamp de strenge veiligheidscontroles heeft doorstaan die nodig zijn om als kindveilig te worden geclassificeerd, iets waar geen enkele andere lavalamp in het Verenigd Koninkrijk aan kan tippen.  Wij raden aan om andere lavalampen goed buiten het bereik van kinderen onder de 14 jaar te plaatsen.
 2. V. Kan ik een Neo-fles in mijn Telstar- of Astrobaby-lavalamp gebruiken?
  A. Nee, de Neo-fles heeft een andere formule. Deze fles zal oververhit raken in de andere modellen en de lava in Astrobaby- en Telstar-flessen zal in de Neo langzamer of helemaal niet bewegen.
 3. V. Ik heb problemen met het monteren van mijn Neo.
  A. Vergeet niet om de dop en het rugelement bovenop de fles te doen voordat u deze op het voetstuk zet. Bekijk hier de instructievideo.
 4. V. Ik ben de schroef verloren waarmee ik mijn Neo in elkaar kan zetten.
  A. De schroef en inbussleutel met dezelfde afmeting zijn eenvoudig verkrijgbaar, maar u kunt alle losse onderdelen voor de Neo ook hier bestellen.
 5. V. De Neo-fles ziet er wat anders uit dan de andere Mathmos-lavalampflessen. Waarom is dat?
  A. Het heeft veiligheidsglas dat bij elkaar blijft als de fles mocht vallen en breken. Voor de verkoop van flessen klikt u hier.
 6. V. Waarom gaat mijn Neo-lavalamp niet gelijk aan?
  A. Er kan een lichte vertraging optreden voordat het licht aangaat. Dit is normaal bij halogeenlampen.
 7. V. Waarom komt de Neo in aanmerking voor een alle leeftijden-certificaat in tegenstelling tot de andere lavalampen?
  A. Er dient hiervoor aan een aantal strenge criteria te worden voldaan, bijvoorbeeld: de gloeilamp mag niet toegankelijk zijn zonder gereedschap, de lamp dient te werken op laagspanning i.p.v. netspanning, de lamp dient veiligheidsglas te hebben en de fles dient aan het voetstuk vast te zitten en mag niet te heet worden.
 8. V. Kan ik de Neo-fles en de gloeilamp gemakkelijk vervangen als hun levensduur is beëindigd?
  A. Ja, maak hiervoor de schroef op de achterkant met de bijgeleverde inbussleutel los en haal de Neo uit elkaar. Daarna heeft u toegang tot zowel de halogeencapsule als de fles. Vergeet niet om eerst te wachten totdat de lamp koud genoeg is om dit te doen. Koop uw reserveonderdelen hier.
 9. V. Er komt licht tussen de spleten door aan de achterkant van de Neo. Is dat normaal?
  A. Ja, dat is normaal.
 10. V. De schroef, waarmee de Neo is gemonteerd, steekt een beetje uit. Is dat normaal?
  A. De onderdelen kunnen een beetje van elkaar variëren, dus dit is normaal.
 11. V. Is it possible to connect my Neo Wall directly to the mains without the supplied power supply?
  A. Under no circumstances must the cable be cut off the Neo wall and the product directly connected to the household mains wiring. The product is a low voltage (class III) product and must be connected to the supplied power supply to function safely and correctly.

Mathmos Neo Lavalamp Montage

: *
: *
: *
 
 
 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven