Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie
Neo Lavalamp Wall
140.00 Gratis Levering
20% KORTING als u er meer dan 1 koopt
Neo Lavalamp Wall

De enige lavalamp voor aan de muur

Neo Lavalamp Wall

De unieke Neo Wall is de enige verkrijgbare lavalamp voor op de muur en is zowel geschikt voor thuis als voor openbare ruimtes, als enige lamp of gecombineerd met meerdere lampen (nu zelfs met 20% korting!). Hij is gemakkelijk te installeren (zie video) en de kabel hoeft niet in de muur te worden weggewerkt, maar kan eenvoudig worden vastgezet met de inbegrepen kabelklemmen (zie animatie hieronder). Het product is slim ontworpen en kan, na het bevestigen van de achterplaat op de muur, eenvoudig worden ingeschoven en met twee schroeven worden bevestigd. Inbussleutels worden meegeleverd. Zie video hieronder.

De koperen, zilver of mat witte Neo Wall, ontworpen door de Jonathan Coles Studio en gemaakt van gietmetaal, is verkrijgbaar in 6 lavakleurcombinaties. Zoals zijn zus de Neo, heeft dit muurontwerp een lage voltage en wordt aangedreven door een halogeencapsule die koeler is dan bij andere lavalampen.

Mathmos Neo lavalamp - wall lineup

Eenvoudige montage

De Neo Wall heeft een aantal functies die de montage eenvoudiger maken dan bij de meeste andere muurlampen. De kabel hangt simpelweg langs de muur en kan op een standaard stopcontact worden aangesloten. U hoeft tijdens de montage aan de muur niet de hele lamp vast te houden, want u bevestigt eerst de achterplaat en schuift daarna de lamp erop. Zie video hierboven. Let op: De muurbevestiging is afhankelijk van de samenstelling van uw muur.


Kabelklemmen

Iedere Neo Wall wordt geleverd met drie kabelklemmen. Deze kunnen op de muur worden vastgeplakt of geschroefd, zodat u de kabel netjes weg kunt werken. Zet de kabel recht langs de muur naar beneden vast, creëer een vorm of laat hem gewoon naar beneden hangen en steek daarna de stekker in het stopcontact.


Meerdere lampen bij elkaar

Twee Neo Wall-lampen naast elkaar of een paar in een groepje zorgen voor een prachtig aanzicht. Profiteer van de 20% korting wanneer u er meer dan één koo


Ontworpen door de Jonathan Coles Studio

In nauwe samenwerking met Mathmos lichtontwerper Jonathan Coles en zijn team hebben zij een unieke muurlavalamp ontwikkeld van precies gietmetaal, die er vanuit iedere hoek geweldig uitziet.

Mathmos neo lava lamp wall unique lava formula

Unieke formule

Zoals bij alle lavalampen van Mathmos, wordt ook deze fles in Groot-Brittannië vervaardigd en handmatig in onze fabriek in Dorset gevuld met de unieke lavalampformule van Mathmos. Meer dan 50 jaar ervaring en deskundigheid zorgen ervoor dat de Mathmos lava beter stroomt, helderder is en langer meegaat.

Mathmos neo lava lamp wall easy assembly

Eenvoudig onderhoud

Neo Wall hoeft niet van de muur te worden gehaald om de gloeilamp of fles te vervangen. U hoeft hiervoor alleen maar de meegeleverde inbussleutel te gebruiken om één schroef los te draaien en u kunt daarna de fles er zo uittillen of de halogeencapsule vervangen. De vervangende lampen (20 Watt) en flessen zijn eenvoudig verkrijgbaar bij Mathmos.

 

Hoogste kwaliteit

Mathmos maakt de Neo lavalamp wall volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 

Low Voltage

De Neo-lavalamp brandt op een lage voltage met een bijgeleverde halogeencapsule van 20 Watt die een lange levensduur heeft. De ingebouwde reflector zorgt ervoor dat de warmte en het licht op de lava worden gericht en niet op het metaal.

 

Meer dan 50 jaar ervaring

Hoewel Neo Wall een innovatief product is, zorgen de meer dan 50 jaar aan ervaring van Mathmos op het gebied van het ontwerpen en produceren van lavalampen ervoor dat u zeker weet dat ieder veiligheidsaspect van de Neo Wall goed is doordacht.

 

Veilige bevestiging

De Neo Wall zit niet alleen stevig aan de muur bevestigd, de fles zelf zit ook aan de basis vast. Dit betekent dat er tijdens de montage geen enkel onderdeel van het product kan vallen en dat de lamp niet kan worden aangeraakt.

 

Geweldige service & eenvoudige retourzending

Mathmos heeft opnieuw een vermelding als Gold Star Trusted Merchant op de beoordelingssite Feefo, want zowel onze producten als onze service zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, dan hebben we een eenvoudige retourprocedure.

 

Reserveonderdelen

Reserveonderdelen voor de Neo Wall, waaronder flessen en lampen, zijn hier verkrijgbaar. De capsulelampen (20w) voor de Neo Wall zijn echter gemakkelijk te vinden. Het vervangen van de fles en lamp aan het eind van hun levensduur is erg eenvoudig.

 

Gratis levering & meerdere betaalmethodes

Alle bestellingen via de Mathmos-websites worden snel en gratis geleverd, zie hiervoor de leveringsvoorwaarden. U kunt op veel verschillende manieren voor uw Mathmos-bestelling betalen, zie hier.

 

Splinternieuw uit de fabriek

Als u op een Mathmos-website een bestelling plaatst, dan wordt deze direct vanuit onze fabriek in Dorset verzonden. U heeft dus direct contact met de mensen die het product hebben gemaakt en u de beste ondersteuning kunnen geven.

Gewicht: 3.8kg
Afmeting: Hoogte: 400mm
Aansluitspanning: Netspanning
Materiaal: Spuitgegoten met zinklegeringsmateriaal + verchroomd
 

Gloeilamp:12V 20W GY6.35 halogeencapsule
 
Levensduur:2000hrs
Lumens 374lm
Kw/h 20
 

INSTRUCTIES EN VEILIGHEID

POSITIE

 • Kies een locatie op een schone en gladde muur die geschikt is voor montage.
 • Niet in de buurt van warmte- of koudebronnen, zoals verwarmingen of airconditioners. Het product werkt op zijn best in een ruimte tussen 68° F/20º C en 75º F/ 24º C.
 • Houd de kabel uit de buurt van verwarmde oppervlakken.
 • Voor de beste prestatie raden wij u aan om het product uit de buurt van zonlicht te houden om verkleuring te voorkomen en uit de buurt van koude plaatsen om een trage werking en bevriezing te voorkomen en tevens uit de buurt van hete locaties om oververhitting te voorkomen.
 • Alleen voor gebruik binnenshuis.
 

SETUP

9 ONDERDELEN INBEGREPEN:

 1. Basis en wandbehuizingsonderdeel
 2. Fles
 3. Lange armgedeelte
 4. Wandmontageplaat
 5. M4 inbussleutel x 1
 6. M2.5 inbussleutel x 1
 7. Schakelvoedingsadapter
 8. Verwisselbare plug voor UK
 9. Verwisselbare plug voor EU

MONTERINGSINSTRUCTIES:

LET OP: Verschillende muren vereisen verschillende soorten montagemateriaal. Gebruik altijd schroeven en pluggen die hiervoor geschikt zijn. Roep in geval van twijfel de hulp van een professionele installateur in.

 1. Plaats de muurplaat op een geschikte gladde muur. Zorg ervoor dat de plaat plat tegen de muur kan worden geplaatst, voordat u deze bevestigt. Zorg ervoor dat de plaat verticaal wordt gemonteerd.
 2. Bevestig hem op deze plaats met 4 geschikte schroeven door de gaten in de achterplaat. (bevestigingsschroeven niet meegeleverd)
 3. Zorg dat de kabel op de juiste manier door de wandbehuizing gaat zoals is afgebeeld. Schuif de basis en wandbehuizingsonderdeel op de wandmontageplaat door de dragers in de drie gaten te haken.
 4. Controleer of dit onderdeel juist is ingehaakt op de wandmontageplaat en bevestig hem vervolgens op de plaat door deze in te drukken en de schroef in de steel van het product te draaien met de grotere meegeleverde M4-inbussleutel. Zorg ervoor dat de schroef vast genoeg zit, zodat het onderdeel niet uit de wandplaat kan worden opgeheven.
 5. Zodra deze goed vastzit, plaatst u het lange armstuk bovenop de fles en drukt u deze stevig op zijn plaats. Richt het Mathmos-logo naar voren. Plaats de fles met het armstuk voorzichtig in de onderste kom en breng deze in de juiste positie met het schroefgat in de achterkant van de onderste kom.
 6. Steek de meegeleverde schroef erin en draai deze vast met de kleinere meegeleverde M2,5-inbussleutel.
 7. Schuif de juiste stekkerset (EU of VK) op de voedingsadapter totdat deze klikt.
 8. Steek de stekker van de meegeleverde voedingsadapter in de DC-opening. Steek de stekker in het stopcontact en zet de lamp aan.

OPWARMEN

Het opwarmen duurt ongeveer 1-3 uur, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Er kunnen tijdens het opwarmingsproces stalagmietvormen ontstaan. Deze zullen daarna smelten en de lava begint te stromen. Het is normaal dat er in het glas kleine luchtbelletjes en gietsporen te zien zijn.

WERKING

Uw Mathmos-product zal het best functioneren nadat het vier of vijf keer is gebruikt. Bij de eerste keren kunnen kleine luchtbelletjes in de lava te zien zijn. Let op: de opwarmingstijd zal na een paar keer steeds korter worden.

Gelieve het product niet langer dan zes uur per dag aan laten staan of het overhit laten raken; dit zal de levensduur van uw product verlengen. Oververhitting zal de levensduur van het product verkorten. Indien het product oververhit raakt zal er een grote bel aan de bovenkant van de fles ontstaan of een heleboel kleine belletjes.

Beweeg of schud het product nooit wanneer het in gebruik of nog warm is, omdat dit anders onherstelbare vertroebeling kan veroorzaken.

VERVANGINGEN

Wanneer uw product het einde van zijn levensduur heeft bereikt, zullen er wolken gaan ontstaan, de kleuren kunnen dan gaan vervagen en de lava zal niet meer zo goed bewegen als in het begin. Dit gebeurt na ongeveer 2000 branduren. Indien uw product het einde van zijn levensduur heeft bereikt of u wenst een andere kleurcombinatie, kunt u onze website www.mathmos.nl bezoeken voor meer informatie over het vervangen van de fles of het gehele product. Let op: wij hervullen geen flessen. Open nooit de beveiligde dop om vloeistoffen toe te voegen.

Als de gloeilamp het niet meer doet, vervang deze dan met een lamp van hetzelfde type en wattage. Gebruik alleen de juiste gloeilamp, zoals dit staat vermeld op het etiket op de basis. Bezoek onze website www.mathmos.nl voor meer informatie over het vervangen van gloeilampen.

BELANGRIJK! Laat uw product altijd geheel afkoelen voordat u het pakt of verplaatst.

Zodra uw product volledig is afgekoeld, kunt u met behulp van de meegeleverde inbussleutel de schroef op de achterkant losdraaien en verwijderen (bewaar deze onderdelen veilig). Houd de fles en het armgedeelte vast en til de fles en het armgedeelte voorzichtig op en verwijder deze uit de basis. Haal het armgedeelte voorzichtig uit de fles en plaats deze op de fles die u wilt gebruiken. Raadpleeg nu het gedeelte ‘Opstelling’ voor de instructies voor de montage.

VOEDING

Het product wordt geleverd met een wisseladapter (input 100-240v ~ 50/60 Hz, output 12 V 2,5A). De externe flexibele kabel van dit product kan niet worden vervangen. Als de kabel beschadigd raakt, dient dit product te worden weggegooid.

VEILIGHEIDSINSTRUCTIES

 • Dit product valt onder ​​de wettelijke garantie van het land van aankoop en voldoet aan alle geldende standaardvereisten.
 • Gebruik dit product alleen voor het beoogde gebruik zoals beschreven in deze handleiding. Gebruik geen onderdelen die niet door de fabrikant worden aanbevolen.
 • Laat dit product niet onbeheerd achter als het nog niet is gemonteerd.
 • Gebruik geen andere middelen om de fles op te warmen dan de meegeleverde gloeilamp en probeer de fles ook niet kunstmatig af te koelen.
 • Laat het product niet langer dan 6 uur per dag aanstaan.
 • De vloeistoffen in het product zijn niet gevaarlijk en kunnen op de normale manier worden afgevoerd (voor details, zie onze online FAQ op www.mathmos.nl). Als de vloeistof per ongeluk wordt ingeslikt, drink dan veel water. Als er daarna symptomen optreden, gelieve dan een arts te raadplegen.
 • Gebruik dit product nooit als de fles is gevallen, omdat er dan zwakke plekken kunnen ontstaan; zorg dan voor een vervangingsfles van Mathmos en verwijder de oude fles op een veilige en milieuvriendelijke manier.
 • Gebruik dit product nooit als de fles is gevallen, omdat hierdoor zwakke plekken kunnen ontstaan. Zorg in dit geval voor een nieuwe fles en gooi de oude weg. Als de inhoud wordt gemorst, verwijder dan zoveel mogelijk vloeistof en lava en pas daarna de aanbevolen reinigingsmethode voor uw vloer toe om het gekleurde water en de was te verwijderen.

Om het risico op brandwonden, elektrische schokken of persoonlijk letsel te beperken:

 • Haal de stekker uit het stopcontact voordat u onderdelen eraan monteert of verwijdert, of voordat u de lamp gaat schoonmaken.
 • Gebruik dit product nooit als het snoer of de stekker is beschadigd, als het niet goed functioneert, als het is gevallen of beschadigd of als het in water is ondergedompeld.
 • De externe flexibele kabel van dit product kan niet worden vervangen. Als de kabel beschadigd is, moet het product worden weggegooid.
 • Om het product uit te schakelen, zet u de schakelaar in de uit-stand en verwijdert u daarna de stekker uit het stopcontact.
 • Raak de gloeilamp nooit aan als het product aanstaat of als het net is uitgeschakeld, om brandwonden te voorkomen. Om een ​​defecte gloeilamp te vervangen, trekt u de stekker uit het stopcontact en laat u het product voldoende afkoelen.

De fabrikant van het product is niet aansprakelijk voor schade of letsel veroorzaakt door onjuist gebruik of een verkeerde installatie of behandeling van het product.

: *
: *
: *
 
 
 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven