Gratis snelle levering zonder extra kosten - 2 jaar garantie

Oktober 2017: De Neo Wall lavalamp - de enige lavalamp voor aan de muur

 
Mathmos neo wall lava lamp
Mathmos neo wall lava lamp white
Mathmos neo wall lava lamp copper
Mathmos neo wall lava lamp silver
 

Mathmos, de uitvinders van de lavalamp, heeft in samenwerking met de Jonathan Coles Studio een stijlvolle lavalamp voor wandmontage ontwikkeld. De Neo Wall is bedoeld voor zowel thuisgebruik als voor verschillende openbare ruimtes, van bars tot yogastudio's.

De Neo Wall is gemaakt van vakkundig gietmetaal en verkrijgbaar in zilver, koper of wit. Hij is in de Mathmos-fabriek (Dorset) handmatig met een unieke, duurzame formule gevuld, waarbij u de keuze heeft uit 5 kleurencombinaties.

De Neo-wall is veilig in alle omgevingen en voor alle leeftijden te gebruiken. Hij heeft een laag voltage en wordt aangedreven door een halogeencapsule, waardoor hij koeler is dan andere lavalampen. De fles kan niet uit het product worden verwijderd en men kan niet bij de lamp komen.

Hij is eenvoudig te bevestigen: Schroef de achterplaat tegen de muur en schuif deze op de behuizing van de lamp. Gebruik de meegeleverde inbussleutel om de fles op de behuizing aan te brengen met slechts één bevestigingspunt. De kabel loopt langs de muur en kan met het meegeleverde bevestigingsmateriaal worden vastgezet.

De Neo Wall kost 115€ en kan via de internationale websites van Mathmos worden besteld. Zie hier voor meer informatie.


Over Mathmos:

Het verhaal van Mathmos begon met de uitvinding van de lavalamp in 1963 door oprichter van het bedrijf en excentrieke uitvinder: Edward Craven-Walker. Mathmos lavalampen zijn symbool geworden van het Groot-Brittannië uit de jaren zestig en er zijn gedurende hun lange geschiedenis wereldwijd inmiddels miljoenen verkocht. Ze worden al 54 jaar onafgebroken in Groot-Brittannië geproduceerd. Bekijk de film hier: http://www.mathmos.nl/Lavalampen/

Tegenwoordig verkoopt Mathmos rechtstreeks vanuit zijn fabriek aan consumenten in heel Europa via zijn website www.mathmos.com. Mathmos is online een ‘Gold Star Trusted Merchant’ met de hoogste productkwaliteit en klantenservice.


Persinformatie:

Neem contact op met pr@mathmos.com of 01202 620114 voor al uw persvragen.

 
 
We hebben cookies op uw computer geplaatst om deze website te verbeteren. Meer informatie
    
Terug naar boven